top of page

Cham So Good
Ik had als opdracht gekregen om de website te ontwerpen voor een klein Zuid-Koreaans restaurant in Amsterdam dat authentieke street food verkoopt met een moderne twist.
​
Verder op de pagina is te zien welke stappen er hebben plaatsgevonden in het ontwerpproces en het uiteindelijke resultaat van de website.
Ontwerpproces
Communicatie met
opdrachtgever

Om het proces te starten heb ik meerdere gesprekken gehad met de opdrachtgever om een beeld te schetsen van de wensen en behoeften voor de website.
Daarnaast zijn er ook andere onderwerpen besproken zoals de kosten en hoe de overname van de website in zijn werking zal gaan.

Layout en stijl
Qua layout en stijl was het van belang dat de website een moderne look and feel zou hebben, maar het ontwerp zou niet grootschalig moeten zien aangezien het zou botsen met de sfeer van de kleine zaak.
Daarnaast moesten de gerechten op het menu het meest opvallen als onderdeel op de hoofdpagina

Website building
De opdrachtgever had meerdere onderdelen op het oog die gerealiseerd moesten worden op de website. Ik heb hierdoor besloten de website op te delen in verschillende pagina's die vooraf op de hoofdpagina in het klein worden weergegeven zodat de hoofdpagina zelf niet te leeg zou zijn.
Daarnaast oogt het als een samenvatting van de gehele website voor de bezoeker​

Feedback en overdracht
Ik heb op verschillende momenten tijdens het proces om feedback gevraagd over het ontwerp en de inhoud van de website om het vervolgens te kunnen aanpassen en verbeteren.
​
De website is uiteindelijk volledig overgedragen aan de eigenaar. Ik heb hierbij een tutorial gemaakt met schermopnames om de opdrachtgever te laten zien hoe de website builder te werk gaat.
Onderdelen
Hieronder is te zien welke onderdelen in de website zijn toegevoegd.
De onderdelen bestaan uit de hoofdpagina, menukaart, over ons, galerij en de contactpagina.
Op het einde staat ook de styleguide weergegeven dat ik als basis heb gebruikt voor het vormgeven van de website.
bottom of page
